Enjoywine old


 Идеята Enjoywine

Няколко думи за нашата мисия… Enjoywine е клуб на ценителите на хубавото вино.

Enjoywine

Enjoywine

Стремим се да повишим културата на дегустация и оценка при консумация на вино. Да подкрепим българските производители, особено малките бутикови семейни изби, и да дадем възможност на повече почитатели да се докоснат до техните вина.

Организираме дегустации и представяне на селектирани вина, правим винени турове с приятели и най-вече се забавляваме, споделяйки незабравими приятни преживявания.

Ние, Ева и Светльо, и нашите приятели искаме хората да имат свое мнение, вкус и усещане към виното, направено с любов и внимание. Така всеки би могъл да помогне да развием заедно културата на оценяване на доброто вино и по този начин да подадем ръка на българското винопроизводство.

Ще се радваме да се присъедините към нас – за дегустации, събития, винени турове, и да откриете вашето любимо вино и емоция!

Елате с Enjoywine в загадъчния свят на виното! Нека да помечтаем заедно!

 Винен тур с Enjoywine

Какво е винен тур с Enjoywine ?

Долината на Струма

Долината на Струма

Нашият винен тур е различен по характер, времева ангажираност и най-вече по споделени емоции. Групата  може да се състои от различен брой хора в зависимост от проявения интерес. Провежда се в продължение на няколко дни, най-често по време на някой уикенд, като се посещават различен брой винарни в зависимост от областта и темата на съответния винен тур.

Това, по което се различават нашите винени турове е, че ние се стараем да откриваме и посещаваме малки бутикови винарни с вина, които са интересни, различни, със собствен характер. Споделянето на добро настроение, позитивните емоции и нови приятелства са сред нашите основни цели. За повече информация можете да разгледате страницата ни във Facebook, където са качени описания и снимки от нашите винени турове.

По-детайлна инфорамация за бъдещи турове може да намерите в Събития и нашата страница във Facebook.
&nbsp

 Джоди Трейд – EnjoyWine адрес

Намерете нашия магазин за вино и ще получите отговор на вашите винени въпроси и лично отношение!

Работно време: 9:00 – 17:30

EnjoyWine – гр. София, бул. „Г.М. Димитров“ 54

T: (+359) 886 060 476

E: office@enjoywine.bg

EnjoyWine подпис