Над 300 марки ще представят изложителите на Wine Fest Бургас 2017


Изложението ще се проведе в експоцентър „Флора“ от 28 до 30 юли

Бургаски фестивал на виното 2017

Над 300 марки качествени вина ще представят участниците в четвъртото издание на Бургаския фестивал на виното. От 28 до 30 юли експоцентър „Флора“ в Бургас отново ще събере професионалисти, ценители и любители на виното. Посетителите ще имат възможност да дегустира продукти от България, Италия, Испания и Франция. Сред изложителите ще има и носители на престижни награди от световни конкурси, които ще представят пред жителите и гостите на града отбрани продукти.

Wine Fest BurgasЗа първи път на фестивала ще се дегустират синьо вино и спиртни напитки от Сърбия. Ще продължи и традицията от миналата година за дегустация на оранжево вино. Цветната гама от вина ще бъде допълнена от качествени  бели, червени и розета. Всички те ще могат да се опитат и закупят на цени на производител от мястото на събитието.

Посетителите ще могат да се насладят и на неповторимия вкус на италиански шоколад от Торино, както и да отпият глътка ароматно кафе, създадено от четири поколения италиански пекари на кафе от 1909 г.

Коктейли на винена основа ще предложи специално създаденият за събитието Wine Craft Bar. Още много и разнообразни изненади и винени предизвикателства ще открият посетителите и тази година от 28 до 30 юли в изложбен център „Флора“ в Бургас.

ІV Бургаски фестивал на виното се организира от Националната лозаро-винарска камара и „Експо Тим“ със съдействието на Община Бургас.


Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *