Винена пролетна приказка 2018


Изпратихме пролетния базар EnjoyWine 2018 с пълна кошница с емоции и винени бутилки

EnjoyWine 2018

Искрящи цветове, упойващи аромати, неустоими вкусове и тероарни импровизации! За втора поредна година Пролетният базар на виното EnjoyWine 2018 разкри значителния потенциал на българското винопроизводство. Представители на 13 винарни от страната презентираха повече от 50 вина, като демонстрираха качество на световно ниво – едновременно препратка към традициите в съчетание с модерни технологии и интересни творчески търсения.

EnjoyWine 2018 За първи път тази година базарът се обедини с традиционната пролетна розе дегустация. Насладихме се на деветнадесет избрани от екипа на EnjoyWine розета плюс розета от селекциите на нашите гости от избите. Във всички възможни розови оттенъци, всяко със свой собствен характер, пищни или нежни, розовите вина покориха сетивата ни и се настаниха в списъка на нашите фаворити за сезона.

С известна тъга затваряме страницата на пролетния базар EnjoyWine 2018. След него обаче остават многото нови впечатления и приятните спомени.

Благодарим за хубавите емоции на нашите приятели от избите „Бендида“, „Вила Мелник“, „Вила Юстина“, „ВИ Варна“, „Вила Винифера“, „Марян“, „Малката Звезда“, „Салла Естейт“, „Старо Оряхово“, „Седем Поколения“, „Царев Брод“, „Рупел“ и „Присое“. Със своята готовност да разкажат своите истории и най-вече с прекрасните си продукти те превърнаха съботния ден в запомнящо се преживяване за посетителите на базара.

Успешното провеждане на EnjoyWine 2018 нямаше да е възможно без активното съдействие на приятелите ни от „ФотоСинтезис Арт Център“, на които също благодарим.